Home
Organisatie
Management trainingen
Telefoon trainingen
Zelfmanagement trainingen
Commerciële trainingen
Financieel management
WERKWIJZE
Informatie
 WERKWIJZE

  De uitvoeringsfase

STAP 5 UITVOERING VAN DE MAATWERKTRAINING
Onze trainingen kenmerken zich door het volgende:
 • praktijkgerichte simulaties en rollenspellen
  Het oefenen aan de hand van praktijkcases is tijdens de trainingen prominent aanwezig. Oefeningen worden opgenomen op band en na afloop positief kritisch geŽvalueerd. Door deze werkwijze kan de deelnemer zijn/haar aandachtsgebieden verder ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe kennis en inzichten.
 • optimale groepsgrootte
  Om onze trainingen voor iedereen succesvol te laten zijn, is het maximale aantal deelnemers per groep gesteld op acht personen. Op deze manier komt iedereen aan bod tijdens de praktijksimulaties en rollenspelen.
 • Persoonlijk Actie Programma
  Het op een andere manier durven doen van de dingen die wij al jaren doen, daar begint de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens en na de training zullen wij daarom een aantal persoonlijke doelen stellen. De deelnemers vermelden individueel op hun Persoonlijke Actie Programma welke vaardigheden zij nog moeten verbeteren, hoe zij dat willen realiseren en wanneer zij dat bereikt willen hebben. Zo hebben deelnemers ook na de training een extra handvat om het geleerde in de praktijk te brengen.
 • naslagwerk
  De deelnemers ontvangen tijdens de training een map met ondersteunend lesmateriaal. Samen met de gemaakte aantekeningen en het Persoonlijke Actie Programma vormt deze map het persoonlijk naslagwerk van de deelnemer.